De mens achter…

 

Sinds ik me kan herinneren heb ik de wens mijzelf en anderen te doorgronden en te weten te komen waar het leven nou werkelijk over gaat. Ik herinner me dat ik als kind me vaak afvroeg waar iedereen nou eigenlijk naar op weg was.

Nu ik wat ouder ben kan ik mijn passie omzetten in actie. Mensen in mijn omgeving interviewen is voor mij een prachtige manier om te weten te komen wat men drijft. Vandaar dat “De mens achter….” is ontstaan. Er zullen nog meer interviews volgen.

Mijn vriend Ralf Silvius is een man van vele talenten. Hij heeft deze eerste film opgenomen en bewerkt. Ik dank je, lieverd!!! Wat is het mooi geworden.  http://www.ralfsilvius.nl

1509658_10153055584733187_1883269302555204252_n

Ralf & Caroline

Ad van Driel 

Zeg je duurzaamheid, dan zeg je Ad van Driel. Dit document is een blik naar de mens achter deze bevlogen man. Hij is intensief aan het werk in diverse advies-, toezicht- en bestuursfuncties en docentschappen. Ook is hij auteur van het boek ‘ strategische inzet van vastgoed , over duurzaam beleid en management’ wat bij veel vastgoed gerelateerde opleidingen op de boekenlijst van de studenten staat. Voor nadere informatie zie zijn website.

Geniet ervan.

http://www.csre.nl/ad-van-driel/