Gastenboek

Plaats gastenboek bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Als mens zijn we zo geneigd om het buiten ons zelf te zoeken en Caroline brengt ons terug naar onze eigen kracht en wijsheid…

  Meerdere keren voor een reading bij Caroline geweest waarin zij contact maakt met mijn ziel en elke keer is het een mooie ontmoeting.
  Zij vertaald en benoemd datgene wat voor mij op dat moment nodig is in mijn groei als mens en maakt me bewust van mijn eigen verantwoordelijkheid.
  Caroline doet dit op liefdevolle, pure en zorgvuldige wijze.
  Soms is er een spiegel, boodschap, antwoord, inzicht, bevestiging of een herinnering….
  Vaak is er direct herkenning en soms komt dit later.
  Zo krijg ik vertrouwen en leer ik mijzelf steeds beter kennen en helpt ze mij uiteindelijk te worden wie ik ten diepste ben.
  Ik ben onderweg en hoe fijn is het dan wanneer iemand met zoveel compassie en liefde met je mee reist.
  In liefde en dankbaarheid, Marijke

 2. Onlangs heb ik een reading gehad van Caroline. Het is altijd spannend om zoiets te ervaren met iemand die je niet kent, maar bij Caroline voel je je gelijk op je gemak. Ze is een warme persoonlijkheid, straalt veel rust en vertrouwen uit en gaf mij een duidelijke boodschap mee. Ik vind het voor herhaling vatbaar en kom graag nog eens bij haar terug. Lieve groet, Erna

 3. Lieve Caroline, dank je wel voor je reflectie van mijn ziel…
  De reflectie heeft mij heel veel gegeven. Waar ik vandaan kom en hoe mijn ziel zich nu manifesteert in de wereld van nu…Ik heb duidelijkheid gekregen hoe mijn lichaam reageert op de informatie die binnenkomt via mijn ziel..
  Ik mag de flow, mijn zielsverlangen blijven voelen en volgen dan volgt de rest vanzelf…
  Fijn om deze communicatie, van ziel tot ziel, te mogen ervaren.

  Lieve groet, Helga

 4. De reflecties die ik van Caroline mocht ontvangen hebben mij het inzicht gegeven dat ik mijn plek en mijn ruimte in mag nemen hier op aarde maar ook bij de mensen om mijn heen. Al mijn hele leven voel ik mij een vreemde eend hier en vraag ik mij af wat toch de reden is dat ik op aarde ben. Dit gevoel is na twee-drie reflecties bij Caroline zo goed als verdwenen – omdat het mij meer en meer lukt om hier te zijn. Bij de laatste reflectie stond ik voor een moeilijk gesprek en door de reflectie van Caroline lukte het mij om in het gesprek meer bij mij zelf te blijven – dan ik anders zou hebben gedaan. Zij gaf mij inzicht in mijn gesprekspartner, zodat ik alles in een beter perspectief zag. Na iedere reading krijg ik steeds meer inzicht in mijzelf en in mijn plek. Na een tijdje (soms maanden) komen weer nieuwe vragen bij mij op die ik graag bij Caroline neer leg om te kijken of mijn ziel hier antwoord op geeft. Dank je wel lieve Caroline, voor je integriteit, je vertrouwen en je zijn. Ik ben nog niet uitgeleerd en zeker nog niet klaar met groeien, dus ik kom graag nog weer bij je terug.

 5. De sessies bij Caroline waren een hele bijzondere ervaring, door de reflectie van Caroline ben ik mezelf beter gaan begrijpen.. En dat geeft rust en vertrouwen, een cadeau voor mezelf.
  Ik kom zeker weer terug.

 6. Reactie 28 april 2014

  “De reflectie heeft mij heel veel gegeven. Ik kan het bijna niet in woorden uitdrukken, maar ga een poging doen….

  Wat ik bijzonder vond is dat tijdens de reflectie al van alles gebeurde. Doordat het gezien werd kon er al zoveel transformeren! Zelfs in de aanloop naar de sessie toe gebeurde er al van alles op het onderwerp waarover ik geread wilde worden. Het begon al te stromen.

  Na de reflectie voelde ik zoveel vertrouwen in mezelf en helderheid door het inzicht wat ons gesprek me heeft gegeven. Daardoor kon ik wat je zei direct toepassen en het voelt alsof de reflectie ook een energieshift is. Inzicht gecombineerd met healing. Ik ervaar je als een zuiver kanaal met enorme helderheid! Ben dankbaar!!”

  Fleur van Baarsen

 7. Reactie 14 april 2014

  “Heel bijzonder was het om een reflectiesessie bij jou te doen. Bijzonder, omdat jij kunt lezen wat er aan de orde is en aandacht vraagt bij mij. Zonder woorden ‘vertel’ ik jou blijkbaar wat er speelt en wat er gezien wil worden. Dit doe je op een hele liefdevolle manier en met veel enthousiasme voor het leven. Dat weet je goed over te brengen.

  Het is heel fijn dat je de sessie wilde opnemen waardoor ik het ook later thuis nogmaals kon beluisteren. Er werd ook heel veel gezegd tijdens de sessie en het hielp om dit later nog eens te horen. Ik kan iedereen een reflectiesessie bij jou van harte aanbevelen. Het verschaft helderheid en inzicht over wie je bent en wat van jou graag naar buiten wil komen.”

  Gerdi http://www.levendenwel.nl

 8. Reactie n.a.v. een Skypereading

  “Na een half uur via Skype “bespiegeld” te zijn, voelde ik me naakt, ontmanteld, kwetsbaar en levend!
  Je combineert een loepzuivere waarneming (je was echt over alles to the point!) met een warme, speelse persoonlijkheid die dwars door de computer heen mijn kamer in danste. Er ontstond een magisch half uur, waarin veel gezien en benoemd is. En sterker dan dat: waarin een krachtige aanzet is gegeven tot het uiting geven aan het verlangen van mijn ziel. Transformatiekracht ten top.

  Inmiddels ben ik een paar weken verder en veel van wat doods en dor en plichtmatig is in mijzelf tegengekomen. De harde schil begint te verzachten. Dat dit nu zo snel gaat, heeft voor mij alles te maken met de kwaliteit die je brengt: het is je helderheid die maakte dat ik inzicht kreeg, maar het is je warmte en oprechtheid die ervoor zorgde dat er iets heel krachtigs in beweging is gekomen.….Dank je wel voor wie je bent.
  Ik zal je nog regelmatig opzoeken als spiegel voor mijn innerlijk leven.”

 9. Reactie n.a.v. reflectiesessie in de praktijk

  “Een reading van Caroline is een waardevol kado waardoor er voor mij steeds meer op zijn plek valt, een liefdevolle spiegel.”

 10. Reactie n.a.v. reflectiesessie in Djoj te Rotterdam

  “Ik vond het bijzonder hoe Caroline in een hele korte tijd tot mijn Essentie wist te komen. Dat ontroerde me. Alles wat ze tegen me zei, wat mijn ziel haar toonde, herkende ik.
  Ik heb Caroline als zuiver en warm ervaren. Ik voelde me blij en krachtig door alles wat ze me toonde. Ongetwijfeld heeft de reading nog doorgewerkt daarna, toen ik zelf een workshop ging geven. Ik had het gevoel dat ik ‘vleugels’ had.
  Een prachtig cadeau. Dank je wel!
  Liefs, Femke”

 11. Reactie n.a.v. reflectiesessie bij Ana Sofia winkel te Zwolle

  “Daar zat ik dan op een rood zacht bankje met mijn vriendin naast me, niet wetende wat te verwachten en erg nieuwsgierig naar de ervaring an sich. Wat onwennig want ja, wie zou het eerst de reading krijgen? Het ‘probleem’ werd door Caroline heel vloeiend opgelost. Ze ging er eens voor zitten, een diepe zucht, blik naar beneden gericht en weer opkomend stemde zich af op de energie van mijn vriendin en mij. Ik was de gelukkige. 🙂 of :-! Ik werd namelijk heel kort bevangen door wat nervositeit, want ja, een ander mens gaat tenslotte in je ziel kijken. Zouden er dan geen geheimen meer zijn? Zou ze alles kunnen zien? Wat volgde was een onvergetelijke ervaring, eentje die ik iedereen kan aanraden.

  Ook als je niet gelooft of begrijpt wat Caroline doet. Gewoon als een ijkpunt. Waar sta ik nu, wat speelt voor mij, wat houdt me vast, wat drijft me. Alles wat ze vertelt weet je al. In feite vertelt ze je niets nieuws. Nou ja!?! Als ze je niets nieuws vertelt, waarom zou je het dan doen?

  Omdat Caroline een gave heeft.
  Een gave die ze heeft gekregen om anderen te helpen.
  Een gave waar je dankbaar gebruik van zou kunnen maken.
  Het feit dat je dit verhaal leest, zegt al dat je openstaat voor verandering, dat je zoekende bent.

  Caroline draagt op haar eigen wijze, soms ook heel eigenzinnige wijze daartoe bij.
  Integer, warm, open, en waar nodig confronterend spiegelend of activerend door een spreekwoordelijke doch liefdevolle schop onder je kont te geven.
  Alles en alleen om jou inzicht te geven in waar jouw ziel blij om is, waar je ziel om vraagt, maar ook waar je ziel mee worstelt, de zelf beperkende gedachten en/of gevoelens die je hanteert die tegengesteld aan je zielsverlangen zijn.

  Twee keer heb ik een reading ondergaan.
  Twee verschillende leermomenten.
  Twee ervaringen die me dierbaar zijn.

  Ik zou zeggen: doen! 🙂 ”

 12. Reacties van 2 moeders na een ouder- en kindconsult

  “Nog bijna dagelijks denk ik terug aan de reading met Caroline. Sinds de geboorte van onze zoon weet ik wat zij bedoelde met de woorden: ‘Jullie zoon is een echte vredesduif’. Dat is hij. Hij heeft geduld met ons. Voor mij is dit een van de waardevolste readings die ik ooit heb gehad’.” Van Carice.

 13. N.a.v. een workshop “Adem, stem & lichaam
  “Ik ben meestal te verlegen om mijn stem te gebruiken, maar in de workshop ‘Zingen vanuit je hart’ ging het ineens vanzelf. Caroline is puur. Ze liet me zien, voelen en ervaren dat ook ik oke ben, zoals ik ben. Ik kon daadwerkelijk zingen vanuit mijn hart en heb mijn stem laten klinken als nooit tevoren.”

 14. Lieve Caroline,
  Leuk je nieuwe website te ontvangen. Het ziet er fris,vrolijk en kleurig uit. De tekst,ook duidelijk en positief. Heel veel succes. Lieve groet, Toos Jonk

 15. Ha lieve Caroline,
  Wat een mooie site!! En wat gaaf dat je ook readings aan het geven bent! Ik zal nooit ons samenrijden vanuit Almere naar Amersfoort vergeten waarin je me veel boodschappen hebt doorgegeven!
  Veel goeds met jouw mooie kwaliteiten. Liefs Annelyn

 16. Lieve Caroline,
  Wauw!!! Wat een prachtige website.
  Mooie kleuren en patronen, mooie inhoud ( blog, literatuurlijst etc).
  Spreekt me heel erg aan! Gefeliciteerd!
  Liefs, Marjolijn

 17. Afgelopen zaterdag liep ik in Amersfoort en ging de Tara Boeddha winkel binnen. Er hing een brief over een aura- en gidsen reading die daar werd gedaan. Nog nooit zoiets gedaan, want ik was sceptisch wat betreft readings, maar iets trok mij aan om dat te doen.Jeetje wat was dat een heftige, zeer mooie beleving, deze sessie met Caroline. Alles wat ze zei was 100 % waar en raakte me echt. Door wat ze zei en ik daarvan wist dat het klopte, is mijn scepticisme verdwenen.Achteraf weet ik ook wat me aantrok: Caroline is een bijzondere, sterke vrouw die je meteen het gevoel geeft dat het een vertrouwde, beschermde sessie wordt.Mocht je ooit in de gelegenheid zijn om een reading bij Caroline te ervaren, DOEN het is het zeker waard!

 18. Lieve Caroline, Dank je wel voor de prachtige reading die je met mij en mijn dochtertje Hannah hebt gedaan. Het was helder, ontroerend, lief en zuiver wat je deed samen met ons. Jouw open en liefdevolle houding zorgde voor een mooie interactie met Hannah zodat er alle ruimte was voor deze 9 maanden oude baby om alles te kunnen overbrengen wat ze wilde. Jouw zuivere intentie kon dit helder vertalen naar mij toe.
  Dank je wel voor deze prachtige ervaring! Lieve groet van Sandy en Hannah

 19. Afgelopen dinsdag heb ik een reading bij Caroline gehad. Ik heb haar voor het eerst gesproken bij de Levenskunstbeurs in Driebergen. Die korte ontmoeting was al heel bijzonder. Caroline is een heel pure, liefdevolle vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Dat was bij de uitgebreidere reading ook weer het geval. Ik heb er veel aan gehad. Heel bijzonder wat ze vertelt en aanvoelt. Absoluut betrouwbaar. Met veel warmte denk ik er aan terug.

 20. Lieve Caroline,
  Dank voor de fantastische reading die je mij een paar weken geleden hebt gegeven. Alles wat je benoemde was raak en ik heb er zeer veel aan gehad, zowel wat je vertelde als de adviezen die je gaf. Ook was het erg fijn om jouw sprankelende en warme persoonlijkheid te voelen.
  Veel succes met je toekomstige readings en andere activiteiten!

 21. Lieve Caroline,Bedankt voor onze ontmoeting afgelopen weekend bij Ana Sofia. Wat er mocht gebeuren is niet in woorden uit te drukken.. puur op gevoelsniveau te ervaren.. Bedankt voor je liefdevolle en pure zijn. Fijn om ons te verbinden die dag. Dankbaar hiervoor. Liefs Agnes

 22. De reading (van Caroline) heeft mij meer inzicht en verduidelijking gegeven over mijn verleden.
  Ik heb vragen beantwoord gekregen waar ik vandaag de dag soms tegen aan loop.
  Ik heb zelfs twee oefeningen meegekregen die mij enorm geholpen hebben en andere hulpmiddelen die je dagelijks kunt toepassen!

 23. Dank je wel voor de heerlijke workshop tijdens de dag van de zelfliefde! In aanloop naar de workshop heb ik jouw website bekeken en ook het interview met het radioprogramma beluisterd. Omdat de kracht wat mij betreft zit in de ervaring, vind ik het nog niet zo makkelijk de woorden te vinden die uitdrukken wat het mij heeft gebracht. Daarom schrijf ik maar op wat mijn hart me ingeeft.

  Jouw aanwezigheid voelde meteen veilig en nodigde uit om rustig aan te komen in de ruimte. De oefeningen vond ik heel leuk! De opbouw heb ik als heel fijn ervaren, er kwam steeds meer verdieping in het onderzoeken van mijn stem. Er ontstond voor mij een prettig geheel, met afwisseling tussen de lichtheid en speelsheid in de oefeningen en de ruimte voor onderzoek en verdieping.Zoals ik je al vertelde werk ik ook met stem. Je workshop heeft me geïnspireerd en ik zie mijn eigen pad een stuk helderder. Het lijkt me heel fijn om je nog eens te ontmoeten! Lieve groet, Brigitte

 24. Super bedankt voor ons fijn gesprek Caroline. Ik voelde me gelijk om mijn gemak en het voelde vertrouwd. Ik had veel onrust en onzekerheid, Caroline heeft mij erg goed geholpen en meer rust en vertrouwen gegeven. Ik kon wel de hele dag blijven! Bedankt voor alle tips.
  Lieve groet, Anne

 25. Caroline, dank voor je mooie woorden en je heldere blik. Vooral de zin: \\’ het is goed dat je hier bent \\’ raakte me. Zo simpel, maar het raakte me op meerdere niveaus. Goed dat ik bij jou ben, goed dat ik ben daar waar ik ben, goed dat ik hier op de wereld ben. Het geeft me zin.. het geeft me zingeving.. het geeft me dat ik hier mag zijn, met alles dat me roert en dat er hier en nu in me omgaat. Hier geef ik jou, dat ik dankbaar ben.