Improvisatie op de piano

11149273_822076334496919_6980284893464184901_n

Meander Medisch Centrum

 

Improvisatie:

Mijn pianomuziek wordt wel eens vergeleken met oeverloosheid. De improvisaties hebben nooit een helder verloop, geen duidelijk begin, midden of einde. Nooit een refrein dat moeiteloos terugkomt, geen herkenbare herhalingen… niets. Bijna nooit kan ik twee keer dezelfde impro reproduceren.
Ik begin mijn muziek meer en meer als een kunstvorm te beschouwen. Natuurlijk zou het leuk zijn als ik beter noten zou kunnen lezen of met een groep mensen zou kunnen samenspelen, van bladmuziek 😉
Allemaal waar.
Toch voel ik steeds de onbedwingbare behoefte om gewoon maar te beginnen met spelen, daar waar mijn adem stokt, waar een gedachte meandert of mijn lijf weerstand voelt en weer wil stromen.
De muziek geeft mij verassende wendingen. Het is als een zoektocht, met fouten die cadeautjes worden, een vinger die van de toets glijdt en een prachtig nieuw akkoord veroorzaakt. En ik wil het delen, mijn muziek. Het zal nooit conventioneel worden, nooit een liedje om mee te zingen, maar misschien, heel misschien geeft het je een blik in een ruimte in jou waar je nog nooit bent geweest.
<3

Improvisatie op locatie:

Het is mogelijk mij in te huren voor improvistatie(lig-)concerten op locatie. Op dit moment speel ik regelmatig in de Xaveriuskerk, Blokland verpleeghuis op de afdeling voor dementerenden en in het Meander medisch centrum in Amersfoort. Graag piano of vleugel aanwezig. Prijzen op aanvraag.

Informatie en boekingen: e-mail of 06-40728688.

IMG_7117

“Muzikaal Infuus”